Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bornova Ergene'de Satılık Kelepir Daire

Bornova Ergene mahallesinde Bornova Stadyumu çevresinde Satılık 2+1 daire. Satılık daire merkezi konumda olup, alışveriş merkezlerine, çarşı kapalı pazar yerine, karakola, cami, kafe, fırın, meyhane.  gibi sosyal mekanlara yürüme mesafesindedir. Ege Üniversitesi hastanesine ve Bornova metro istasyonuna 15 dk yürüme mesafesindedir. Satılık dairemiz ara kattadır. Karanlık odası bulunmamaktadır. İki odası ve salonu aydınlıktır ve güneş almaktadır. Açık mutfak olup, doğal gazı bulunmamaktadır. Isıtma olarak elektrik kullanılmaktadır. Yerler laminant parkedir ve kapılar amerikan kapıdır. Detaylı bilgi için arayınız Hikmet kanat satılık bornova 2+1 daire

Şubat 2021 Konut Satis istatistikleri

2021 Şubat ayı Türkiye genelinden 81.222 adet konut satışı yapıldı. İzmir'de ise bu sayı 4659 adet oldu.  İzmir'de ilçe bazında ise en çok konut satışı Buca'da oldu. Sırasıyla satış adetleri şu şekilde oldu: Buca.................... 514 adet Karşıyaka............ 474 adet Torbalı................. 371 adet Menemen--------- 332 adet Karabağlar........... 315 adet Çiğli..................... 284 adet Bornova................ 275 adet Bayraklı................ 245 adet Konak................... 213 adet  

Bayrakli Manavkuyu'da harika konumlu kiralik dukkan

Kiralık dükkan, Bayraklı manavkuyu mahallesindedir.  Dükkanın yakınında Özel hastane ve ilköğretim okulu bulunmaktadır. 55m2 olan dükkanın iki cephesi bulunmaktadır. içerisinde lavabo ve tuvaleti mevcuttur. Ön kullanım ve bahçe alanı mevcuttur.  Küçük bacası bulunmaktadır. Yüzbaşı ibrahim hakkı caddesine yakın konumdadır.  Hangi iş kolları kiralık dükkana uygundur?  Berber, bay bayan kuaförü, kuruyemişçi, şarküteri, su, tüp bayisi, veteriner, tekel bayi (bölgede tekel bayisi olmadığı için çok avantajlı), medikal ürünleri, sağlık hizmetleri ile ilgili ürünler, kırtasiye, hediyelik eşya mağazası, tuhafiye, küçük butik mağazası olabilir.  Detaylı bilgi için arayınız!  Hikmet kanat manavkuyu kiralık dükkan Dairenizi satmak veya kiraya vermek için benimle ister sosyal medya kanalları ( facebook /  instagam ) ile isterseniz  iletişim formuyla  veya whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Gayrimenkul ve emlakçılık hizmetlerim hakkında sayfalarımı inceleyebilirsiniz.

2021 Mart ayı kira artış oranı

2021 mart ayı kira artış oranı açıklandı Buna göre ev sahipleri açıklanan Tüfe oranına göre kira artış oranı en fazla %12.81 oldu.  

Bayraklı Özkanlar'da Yaşar Üniversitesi Yakını Kiralık 3+1 Daire

 Kiralık daire Bayraklı mansuroğlu mahallesi Özkanlar semtindedir. Özkanlar'da Haşim İşcan caddesi üzerindedir. 3+1 100 m2 doğal gazlı olan kiralık daire Bölge metro durağına ve Yaşar üniversitesine yürüme mesafesindedir. Konum itibari ile birçok alışveriş merkezine ve iş yerlerine yakındır. Market, pazar yeri , çarşıya yürüme mesafesindedir. Merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Kapıcısı bulunan daireyi görmek ve detaylı bilgi için arayınız. Hikmet kanat'tan özkanlarda kiralık daire Dairenizi satmak veya kiraya vermek için benimle ister sosyal medya kanalları ( facebook /  instagam ) ile isterseniz  iletişim formuyla  veya whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Gayrimenkul ve emlakçılık hizmetlerim hakkında sayfalarımı inceleyebilirsiniz.