Ana içeriğe atla

izmir'in Bornova ilçesinde yükselen izpek Trend Bornova projesi

 İzmir'in Bornova ilçesinde yükselen İzpek Trend Bornova projesi, modern mimarisi ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, 20 bin metrekarelik arsa üzerinde iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 168 daire yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 50 metrekareden başlayıp 138 metrekareye kadar çıkıyor. Daire tipleri ise 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanmış.

İzpek Trend Bornova projesi, hem yatırımcılar hem de oturumcular için cazip fırsatlar sunuyordu. Projede daire fiyatları 2019 yılında 425 bin TL ile 1 milyon 550 bin TL arasında değişmekteydi. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat verip geri kalan kısım için banka kredisi kullanabiliyordu. Ayrıca projenin yatırımcısına yüzde 50'nin üzerinde prim sağladı. Projede kira getirileri ise bugünlerde 6 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında değişmektedir .

İzpek Trend Bornova projesi, sadece konut değil aynı zamanda ev-ofis olarak da kullanılabilen dairelere sahip. Projede bağımsız mahallerde IOS ve Android üzerinden mobil cihazlar ile erişilebilecek kombi, klima, aydınlatma, otomatik panjur, elektrik ve su sistemi kontrolleri sağlanabilecek yeni nesil akıllı ev sistemi kullanılıyor. Projede ayrıca cadde dükkanları ve çarşı da bulunuyor.

İzpek Trend Bornova projesi, sosyal donatılarıyla da yaşam kalitesini artırıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA merkezi, kafe, kamelya, çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunuluyor. Projede ayrıca blokların üst katlarında sosyal ortam olarak teras kafe yapılması planlanıyor. Projede güvenlik kameraları ile korunan kapalı otoparkta her daireye bir araçlık kullanım alanı ayrılıyor.

İzpek Trend Bornova projesi, lokasyonuyla da avantajlı bir konumda yer alıyor. Proje, Bornova merkeze yakın bir mesafede bulunuyor. Proje çevresinde alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, üniversiteler gibi pek çok sosyal ve ticari alan mevcut. Proje aynı zamanda toplu taşıma araçlarına ve ana yollara da kolayca erişim sağlıyor.

İzpek Trend Bornova projesi, İzmir'in gözde bölgelerinden Bornova'da yükselen yeni bir yaşam projesi olarak dikkat çekiyor. Modern mimarisi, konforlu daireleri, zengin sosyal donatıları ve avantajlı lokasyonuyla projeye ilgi büyük. Projenin teslim tarihi ise Ağustos 2022 olarak belirlenmiş.

İzpek Trend Bornova projesinde ki mülklerinizi değerinde satmak ve kiralamak için benimle iletişime geçin. İzpek'te yaptığımız onlarca kiralama ve satış işlerinde memnun ve mutlu kalan müşterilerimiz arasına katılın. Detaylı bilgi için Hikmet Kanat'ı arayın

Yorumlar

Latest Posts

Merkezi İş Alanı Ne Demek? Mia'nın Açılımı Nedir? Mia Özellikleri Neler?

Mia'nın Açılımı Büyük kentlerde, kent merkezlerinde ticaret yoğunluğunun olduğu bölgelere,  Merkezi İş Alanı kısaca Mia denilmektedir. Bu bölgelerde genellikle plazalar, ofisler, rezidanslar gibi yapılar yer alır. Kent merkezinde yer alan Merkezi İş Alanları, ulaşım açısından da kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi İş Alanı (MİA) , sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu alanın tanımı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne göre düzenlenmiştir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde Merkezi İş Alanı şöyle tanımlanmıştır : "İmar planlarında yönetim, sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu bölgede büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri ve benzeri yapılar yapılabilir." Merkezi İş Alanlarında genel olarak yapılaşma fazladır. Bu alan aynı zamanda kentteki en yükse

Binaları Hasar Gören Depremzedelerin Merak Ettikleri Sık Sorulan Sorular

 7269 Sayılı Kanun Kapsamında Muhtemel Soru Ve Cevaplar 7269 sayılı olarak geçen kanunun tam adı " Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun" olarak geçer. Bir başka değişle Afet (Deprem) kanunuda denilebilir. Bu kanuna göre yapılan hasar tespit çalışlarında en sık karşılaşılan soru ve cevaplar şöyledir: 1) Hasar tespit çalışmaları hangi kurum koordinesinde yapılmaktadır? Hasar tespit çalışmaları AFAD adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çevre Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü bu çalışmalarda Belediyeler, Karayolları, DSİ gibi kurumlardan da teknik personel desteği almaktadır.   2) Hasar tespit çalışmaları ne amaçla yapılmaktadır? Nakdi yardım, geçici barınma yardımı, kalıcı konut yardımı vb. yardımların hangi afetzedelere, ne ölçüde yapılacağına karar vermek için hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır.   3) Binaların hasar durumları nasıl belirlenmektedir? Bu konuda eğitim almış,

Kaç Çeşit Emlak Türü Vardır? Neye Göre Ayrılır?

Gayrimenkul sektöründe emlak çeşitleri beş başlık altında toplanmaktadır. Bu sınıflandırma yapılırken tüketici beklentileri, gayrimenkülün özellikleri, yatırım fırsatları, yasal zorunluluklar ve diğer etmenler dikkate alınmaktadır. Şu şekilde sınıflanırlar :  Konutlar Ticari Amaçlı Emlaklar Endüstriyel Amaçlı Emlaklar Tarıma Yönelik Emlaklar Özel Amaç Teşkil Eden Emlaklar 1) Konutlar Özel kullanıma hitap eden temel barınma ihtiyacı için yapılmış her türlü emlağı kapsar.Kiralama, satma ve devredilme özellikleri de bulunan konutlar pazar payı önemli olan ve sektöre hızlanma kazandıran ürün şeklidir. 2) Ticari Amaçlı Emlaklar Ticari amaçlara yönelik alım satımı kiralaması yapılan emlak türleridir.Özellikle emlağın yatırım özelliği ve değeri ön plandadır.Ticari amaçlı emlaklar için bu özellik önem arz etmektedir.Bu açıdan bakıldığında konutta ticari amaçlı olabilmektedir. Değiş tokuş işlemlerinin olduğu durumlar da ticari amaçlı emlaklar sınıfına girer. 3) En