Ana içeriğe atla

Bornova Bayraklı'da İyi Emlakçı Nasıl Bulunur? Gayrimenkulünüz İçin Yapacağım Hizmetler

hikmet kanat bornova bayrakli emlak danismani
Hikmet kanat emlak danışmanı
Bornova Bayraklı emlak danışmanı Hikmet Kanat ile gayrimenkulünüzü satar veya kiralarsanız size şu hizmetleri sunacağım.

1) Hızlı Satış: Düşük Fiyat olursa
 mülkünüz için değerinin altında fiyat belirlerseniz maddi kayba uğrarsınız. Eğer çok yüksek fiyat gayrimenkulünüzü yüksek fiyatlı mülk olarak algılanırsa fiyatı ne kadar indirirseniz indirin alıcılar tarafından daima yüksek fiyatlı olarak algılanacaktır. Bu sebeple doğru fiyat= hızlı satıştır. 

Bölge uzmanı gayrimenkul danışmanı ile çalıştığınızda gayrimenkulünüzü uygun sürede doğru fiyattan elden çıkarırsınız.  İzmir'de bölge uzmanı nitelikli gayrimenkul danışmanı ile çalışmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.(lütfen tıklayın)

2) Profesyonel Fotoğraf Çekimi : Gayrimenkulün ilgi görmesi için güzel sunulması ve sunuma hazır hale getirilmesi önemlidir. Bu sebeple ki gayrimenkul satışından özellikle konutta fotoğraf çekimi önemlidir. Fotoğrafı çekecek kişinin gayrimenkul fotoğrafçılığı konusunda bilgisi ve ekipmanları olması gerekir. Doğru ve düzgün fotoğraflama evinizin satış süresini kısalır. Profesyonel  şekilde fotoğraf çeken bir danışman arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz

3) 360 derece sanal tur: Düzgün ve doğru fotoğraflama kadar yeni nesil fotoğrafçılık teknolojilerini de kullanmak gerekir. 360 derece sanal tur ile alıcılar oturdukları yerden almak veya kiralamak istedikleri yeri bakabilir, içini rahat rahat gezebilirler. Sizde evinizin bu şekilde pazarlanmasını istiyorsanız beni hemen arayın. Unutmayın bu özelliği nitelikli danışmanlar kullanmaktadır. Yazının sonunda örnek videoyu izleyebilirsiniz. 

4) Doğru Afiş/Branda: Profesyonel gayrimenkul danışmanı gayrimenkule göre özel  branda hazırlar. Her gayrimenkule göre cephesine, konumuna, yüksekliğine göre özel boyutlarda branda hazırlar. 

5) Sosyal Medyada Tanıtım ve Pazarlama : Zaman dijitalleşme zamanı. Çoğu sektör gibi gayrimenkul sektörü de dijitalleşmeye uğradı. Dijital platformları iyi kullanan danışmanlar öne çıkıyor. Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı sosyal medyadan faydalanarak portföyü potansiyel alıcılara tanıtır. Emlak danışmanınızı seçerken buna dikkat etmelisiniz. Sosyal ağları ve sponsorlu reklam vermesini bilen emlak danışmanı arıyorsanız benimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

6) Tanıtım Broşürleri: Gayrimenkul için profesyonel afiş ve broşür tasarlayabilir. Gayrimenkul Danışmanı ile çalışmanın önemli faydalarından biri cazip tanıtımlar yapmaları, alıcı ve yatırımcıları çekmeleridir. Gayrimenkul Tanıtım Broşürü mülkü potansiyel alıcılara ve diğer emlakçılara tanıtım için kullanır.

7) Raporlama: Gayrimenkulünüz  için gelen aramaları yapılan görüşmeleri, ilan portallarındaki görüntülenme ve favori sayılarını, gelen teklifleri düzenli şekilde mülk sahibine iletilmesi gerekir. Mülk sahibi bunu yapamaz. Yapmaya çalışsa da belli süre sonra sıkılacak veya tam sistemini oturtamadığı için karmakarışık olacaktır. 

8) Ofis  içi Paylaşım : Gayrimenkul Danışmanlarının gücü dahil oldukları markadan gelir. Çünkü satıcı ve alıcı bulmak kolaylaşır. Marka içinde paylaşılan portföye diğer danışmanlar alıcı getirirler. 

9) Ofis Veri Tabanı : Profesyonel çalışan ofisler alıcı adaylarının kayıtlarını düzenli tutarlar ve veri tabanı oluştururlar. Yeni bir portföy aldıklarında yakın geçmişte benzer mülkler ile ilgilenmiş alıcı adaylarına bu mülkü sunarlar.
Hikmet kanat gayrimenkul pazarlama planı


10) Hedef Kitle Çalışması : Her mülkün farklı bir alıcı kitlesi vardır. Profesyonel gayrimenkul danışmanı bu hedef kitleyi belirler ve bu profildeki alıcı ve yatırımcılara ulaşacak tanıtım araçları ile onlara yönelik pazarlama çalışması yapar. Özellikle ticari gayrimenkullerde çok etkilidir. Bornova ve Bayraklı bölgesinde hedef kitle çalışması yapabilen emlak danışmanı arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz

11) Alıcıların Finansal Sınanması : Gayrimenkul Danışmanlarına gerçek alıcılar ile gayrimenkul turistlerini nasıl ayırt edeceklerinin eğitimi verilir. Danışmanlar kendilerini ve mal sahiplerini oyalayacak kişileri eleyerek daha verimli çalışırlar ve sonuca daha kolay ulaşırlar.

12) Alıcıların Karar Vermelerini Kolaylaştırma : Alıcılar kararlarını alternatifleri değerlendirerek verirler. Gayrimenkul Danışmanı eğer güçlü bir marka zincirde çalışıyor ise, alıcılarına kendi markası altında paylaşılan alternatifleri de sunarak karar verme sürecini kolaylaştırır.

13) Satış ve Satış Sonrası Hizmetler : Satış sürecinde ve sonrasında gerek duyulan bürokratik işlemleri Gayrimenkul Danışmanı takip eder ve çözüme ulaştırır. Benimle evinizi işyerinizi sattığınız takdirde satış sonrası destek vermeye devam edeceğim.

14) Bölge Emlakçılarını Bilgilendirme : Gayrimenkul Danışmanları paylaşımın ve ortak çalışmanın faydasını bilirler. Temsil yetkisi aldıkları mülkü bölge emlakçılarına hazırladıkları broşürler ile tanıtırlar. Bu sayede bölge emlakçılarına gelen alıcılardan da faydalanırlar. Benimle evinizi sattığınızda diğer emlakçılarla da çalışmış olacaksınız. Beraber çalıştığım diğer emlakçılara da satılık mülkünüzü haber vereceğim.

 15) “Haberiniz var mı?” Kartları : Satılacak mülkün komşuları, yakınında yaşayanlar ve çalışanlar o mülkü satın almak isteyen kişileri tanıyor olabilirler. “Haberiniz var mı” kartları ile mülkün komşuları ve yakın çevresi satılık gayrimenkul hakkında bilgilendirilir ve potansiyel alıcılara ulaşılır. “Haberiniz var mı?” kartları yakın çevrenin ilgisini satılık mülke çeker.

16) Para Transferi : Gayrimenkul Danışmanı satış işlemi sürecinde alıcı ve satıcı için güvenli para transferini sağlar. Kurumsal bir firmada çalışan güvenilir bir danışman kapora almakta zorlanmaz. Benimle çalıştığınızda emlak alım satımında para transferleri güvenli ve sorunsuz bir şekilde halledersiniz.

17) Eğitim : Bütün bu hizmetleri gerçekleştirmek ve güncel gelişmeleri takip etmek için Gayrimenkul Danışmanı sürekli olarak mesleki eğitimlere katılır.

Bornova Bayraklı bölgesinde profesyonel kaliteli bir emlakçı arıyorsanız 0505 662 47 64 nolu numaradan beni arayabilirsiniz. Arzu ederseniz formu doldurun ben sizi arayayım. İsterseniz facebook üzerinden mesaj atabilirsiniz. Web sitemi de ziyaret edebilirsiniz.


360 Derece Sanaltur (3B) Örnek Video






Bornova Bayraklı Emlak Danışmanı Hikmet Kanat'ın Ev İşyeri Sahiplerine Sunduğu Profesyonel Hizmetler   







Yorumlar

Latest Posts

Merkezi İş Alanı Ne Demek? Mia'nın Açılımı Nedir? Mia Özellikleri Neler?

Mia'nın Açılımı Büyük kentlerde, kent merkezlerinde ticaret yoğunluğunun olduğu bölgelere,  Merkezi İş Alanı kısaca Mia denilmektedir. Bu bölgelerde genellikle plazalar, ofisler, rezidanslar gibi yapılar yer alır. Kent merkezinde yer alan Merkezi İş Alanları, ulaşım açısından da kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi İş Alanı (MİA) , sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu alanın tanımı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne göre düzenlenmiştir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde Merkezi İş Alanı şöyle tanımlanmıştır : "İmar planlarında yönetim, sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu bölgede büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri ve benzeri yapılar yapılabilir." Merkezi İş Alanlarında genel olarak yapılaşma fazladır. Bu alan aynı zamanda kentteki en yükse

Binaları Hasar Gören Depremzedelerin Merak Ettikleri Sık Sorulan Sorular

 7269 Sayılı Kanun Kapsamında Muhtemel Soru Ve Cevaplar 7269 sayılı olarak geçen kanunun tam adı " Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun" olarak geçer. Bir başka değişle Afet (Deprem) kanunuda denilebilir. Bu kanuna göre yapılan hasar tespit çalışlarında en sık karşılaşılan soru ve cevaplar şöyledir: 1) Hasar tespit çalışmaları hangi kurum koordinesinde yapılmaktadır? Hasar tespit çalışmaları AFAD adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çevre Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü bu çalışmalarda Belediyeler, Karayolları, DSİ gibi kurumlardan da teknik personel desteği almaktadır.   2) Hasar tespit çalışmaları ne amaçla yapılmaktadır? Nakdi yardım, geçici barınma yardımı, kalıcı konut yardımı vb. yardımların hangi afetzedelere, ne ölçüde yapılacağına karar vermek için hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır.   3) Binaların hasar durumları nasıl belirlenmektedir? Bu konuda eğitim almış,

Kaç Çeşit Emlak Türü Vardır? Neye Göre Ayrılır?

Gayrimenkul sektöründe emlak çeşitleri beş başlık altında toplanmaktadır. Bu sınıflandırma yapılırken tüketici beklentileri, gayrimenkülün özellikleri, yatırım fırsatları, yasal zorunluluklar ve diğer etmenler dikkate alınmaktadır. Şu şekilde sınıflanırlar :  Konutlar Ticari Amaçlı Emlaklar Endüstriyel Amaçlı Emlaklar Tarıma Yönelik Emlaklar Özel Amaç Teşkil Eden Emlaklar 1) Konutlar Özel kullanıma hitap eden temel barınma ihtiyacı için yapılmış her türlü emlağı kapsar.Kiralama, satma ve devredilme özellikleri de bulunan konutlar pazar payı önemli olan ve sektöre hızlanma kazandıran ürün şeklidir. 2) Ticari Amaçlı Emlaklar Ticari amaçlara yönelik alım satımı kiralaması yapılan emlak türleridir.Özellikle emlağın yatırım özelliği ve değeri ön plandadır.Ticari amaçlı emlaklar için bu özellik önem arz etmektedir.Bu açıdan bakıldığında konutta ticari amaçlı olabilmektedir. Değiş tokuş işlemlerinin olduğu durumlar da ticari amaçlı emlaklar sınıfına girer. 3) En