Ana içeriğe atla

Bayrakli Osmangazi'de Kiralik Dukkan İşletmeniz İçin Mükemmel Konum


Bayraklı, Osmangazi'nin en işlek caddelerinden birinde yer alan bu kiralık dükkan, işletmenizi bir adım öne çıkaracak konumu ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 50m2 genişliğindeki bu dükkan, geniş kullanım alanı ve iki cepheli yapısıyla hem aydınlık hem de ferah bir çalışma ortamı sunuyor.

Dükkanın içerisinde bulunan mutfak ve lavabo, işletmenizin günlük ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılayabilmeniz için tasarlanmış. Böylece, çalışanlarınız ve müşterileriniz için konforlu bir ortam yaratıyor.

Toplu taşıma araçlarının hemen önünden geçtiği bu lokasyon, müşteri erişimini kolaylaştırırken, dükkanınızın görünürlüğünü artırıyor. Bu sayede, işletmenize gelen müşteri potansiyeli maksimize ediliyor.

Bayraklı, Osmangazi'deki bu kiralık dükkan, işletmeniz için ideal bir başlangıç noktası olabilir. İster bir kafe, ister bir butik, isterse de bir ofis açmayı düşünün, bu dükkan tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikte.

Kiralık dükkanımız hakkında daha fazla bilgi almak veya yerinde inceleme yapmak isterseniz, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İşletmenizin geleceğini şekillendirecek bu fırsatı kaçırmayın!

bayraklı'da cadde üstü kiralık dükkan
osmangazi'de cadde üstü kiralık dükkan



Yorumlar

Latest Posts

Merkezi İş Alanı Ne Demek? Mia'nın Açılımı Nedir? Mia Özellikleri Neler?

Mia'nın Açılımı Büyük kentlerde, kent merkezlerinde ticaret yoğunluğunun olduğu bölgelere,  Merkezi İş Alanı kısaca Mia denilmektedir. Bu bölgelerde genellikle plazalar, ofisler, rezidanslar gibi yapılar yer alır. Kent merkezinde yer alan Merkezi İş Alanları, ulaşım açısından da kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi İş Alanı (MİA) , sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu alanın tanımı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne göre düzenlenmiştir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde Merkezi İş Alanı şöyle tanımlanmıştır : "İmar planlarında yönetim, sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu bölgede büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri ve benzeri yapılar yapılabilir." Merkezi İş Alanlarında genel olarak yapılaşma fazladır. Bu alan aynı zamanda kentteki en yükse

Binaları Hasar Gören Depremzedelerin Merak Ettikleri Sık Sorulan Sorular

 7269 Sayılı Kanun Kapsamında Muhtemel Soru Ve Cevaplar 7269 sayılı olarak geçen kanunun tam adı " Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun" olarak geçer. Bir başka değişle Afet (Deprem) kanunuda denilebilir. Bu kanuna göre yapılan hasar tespit çalışlarında en sık karşılaşılan soru ve cevaplar şöyledir: 1) Hasar tespit çalışmaları hangi kurum koordinesinde yapılmaktadır? Hasar tespit çalışmaları AFAD adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çevre Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü bu çalışmalarda Belediyeler, Karayolları, DSİ gibi kurumlardan da teknik personel desteği almaktadır.   2) Hasar tespit çalışmaları ne amaçla yapılmaktadır? Nakdi yardım, geçici barınma yardımı, kalıcı konut yardımı vb. yardımların hangi afetzedelere, ne ölçüde yapılacağına karar vermek için hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır.   3) Binaların hasar durumları nasıl belirlenmektedir? Bu konuda eğitim almış,

Kentsel Dönüşüm Hakkında Merak Edilen Sorular

SORU 1 : İnşaat ruhsat örneği 2. takside kadar çıkmaz ise ruhsatın çıktığı tarihten önceki taksitlerin faiz iadesi yapılacak mıdır? CEVAP 1 : 6306 Sayılı Kanun kapsamında faiz destekli krediden yararlanabilmeniz için bankanıza ibraz etmeniz gereken belgeler arasında yapacağınız yapının ruhsatının bulunması gerekir. Yapınızın ruhsatı alınmadan ilgili bankaya faiz destekli kredi için müracaatta bulunmuşsanız ve banka size kredi vermiş ise ruhsatınızın Bakanlığımıza ibrazının yapıldı tarihte Bakanlığımız, siz taksitlerinizi ödediğiniz sürece faiz desteğini öder. Kullandığınız kredinin geriye dönük faiz desteklerini de öder.   SORU 2 : Tek parselde bulunan birçok gecekondu var. Biri risk tespiti yapmış ve riskli çıkmış. Diğeri yığma yapı ve tek kat olduğu için risk teşkil etmediği için riskli raporu verilmemiş. Parselde gecekonduları olan vatandaşlar kentsel dönüşüm kapsamına dâhil olmak istiyorlar. Bu durumda ne yapılabilir? CEVAP 2 : Yapılarınızın 6306 Sayılı Kanu