Ana içeriğe atla

Bornova Merkezde Kapalı Pazar Yeri Yakını Kiralık Dükkan

 Bornova ergene mahallesinde kapalı pazar yeri yakını kiralık dükkan. Kiralık dükkan 30m2 olup merkezi yerdedir. Gıda işi için çok uygun çünkü bacası var. İçinde küçük bir tuvaleti ve lavabosu da bulunuyor. Ayrıca dükkanın içinde küçük bir tezgahta var. Daha önce gözlemi dükkanı olarak faaliyet göstermiştir. Dürümcü, dönerci, kokoreç, gözlemeci, sandviç, tostçu, gibi basit aperatif paket yapılabilecek işlere kaldırır, bu tarz işler için uygun. Dükkanın yakınında pazar yeri bulunuyor. Haftanın iki günü pazar kuruluyor. Pazarın kurulduğu Çarşamba ve pazar günleri yaya trafiği çok fazla artmakta. Bu da müşteri trafiğini olumlu bir şekilde etkiliyor. Yan tarafında çay ocağının olması da avantaj gıda işi yapacaklar için. Bölge de aparatif yiyecek yapan sayısı oldukça az. Kira ise mudail dükkanlara göre oldukça uygun. Sende kendi işini kurmak, işinin patronu olmak istiyorsan butik bir dükkan arıyorsan burayı kaçırma. hemen ara Hikmet kanat izmir ticari emlak uzmanı ve danışmanı.

bornova kiralık dükkan ergene


Ticari Emlakta Yaya Trafiği Ne Kadar Önemli

Mağazanın önünden geçen insan yoğunluğunun yüksek olması önemlidir çünkü bu, mağazayı daha görünür hale getirecek ve insanların uğrama olasılığı daha yüksek olacaktır.

Mağazanın önünden geçen insan sayısı, bir mağazanın başarısını belirleyen önemli bir faktördür. Örneğin, dükkânın önünden geçen çok kişi yoksa, müşterilerin mağazayı bulması zor olabilir ve mağazadan bir şey almak istemeyebilirler. Ancak, bir mağazadan geçen ve uğrayan çok sayıda insan varsa, müşterilerin mağazayı bulması daha kolay olacak ve mağazadan bir şeyler satın alma eğilimi artacaktır.

Mağazanın önünden geçen insan sayısı, mağazanın başarısında önemli bir faktördür. İşletmelerin çok fazla yaya trafiğinin olacağı alanlarda bulunduğundan emin olmak önemlidir. Aksi takdirde, müşteri çekmek için pazarlama ve reklama para harcamak zorunda kalacaklar.

İnsanların yoğunluğu da belirli bir mülkün ne kadar değerli olduğunun belirlenmesinde önemli bir rol oynar. Yoğunluk ne kadar yüksek olursa o kadar değerli olur çünkü bu, etrafta daha fazla potansiyel müşteri ve dolayısıyla işletmeler için daha fazla potansiyel alıcı olduğu anlamına gelir.    

Ticari Gayrimenkullerinizin Profesyonel Pazarlanması İçin Benimle İletişime Geçin 

Yorumlar

Latest Posts

Merkezi İş Alanı Ne Demek? Mia'nın Açılımı Nedir? Mia Özellikleri Neler?

Mia'nın Açılımı Büyük kentlerde, kent merkezlerinde ticaret yoğunluğunun olduğu bölgelere,  Merkezi İş Alanı kısaca Mia denilmektedir. Bu bölgelerde genellikle plazalar, ofisler, rezidanslar gibi yapılar yer alır. Kent merkezinde yer alan Merkezi İş Alanları, ulaşım açısından da kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi İş Alanı (MİA) , sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu alanın tanımı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne göre düzenlenmiştir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde Merkezi İş Alanı şöyle tanımlanmıştır : "İmar planlarında yönetim, sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu bölgede büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri ve benzeri yapılar yapılabilir." Merkezi İş Alanlarında genel olarak yapılaşma fazladır. Bu alan aynı zamanda kentteki en yükse

Binaları Hasar Gören Depremzedelerin Merak Ettikleri Sık Sorulan Sorular

 7269 Sayılı Kanun Kapsamında Muhtemel Soru Ve Cevaplar 7269 sayılı olarak geçen kanunun tam adı " Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun" olarak geçer. Bir başka değişle Afet (Deprem) kanunuda denilebilir. Bu kanuna göre yapılan hasar tespit çalışlarında en sık karşılaşılan soru ve cevaplar şöyledir: 1) Hasar tespit çalışmaları hangi kurum koordinesinde yapılmaktadır? Hasar tespit çalışmaları AFAD adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çevre Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü bu çalışmalarda Belediyeler, Karayolları, DSİ gibi kurumlardan da teknik personel desteği almaktadır.   2) Hasar tespit çalışmaları ne amaçla yapılmaktadır? Nakdi yardım, geçici barınma yardımı, kalıcı konut yardımı vb. yardımların hangi afetzedelere, ne ölçüde yapılacağına karar vermek için hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır.   3) Binaların hasar durumları nasıl belirlenmektedir? Bu konuda eğitim almış,

Kaç Çeşit Emlak Türü Vardır? Neye Göre Ayrılır?

Gayrimenkul sektöründe emlak çeşitleri beş başlık altında toplanmaktadır. Bu sınıflandırma yapılırken tüketici beklentileri, gayrimenkülün özellikleri, yatırım fırsatları, yasal zorunluluklar ve diğer etmenler dikkate alınmaktadır. Şu şekilde sınıflanırlar :  Konutlar Ticari Amaçlı Emlaklar Endüstriyel Amaçlı Emlaklar Tarıma Yönelik Emlaklar Özel Amaç Teşkil Eden Emlaklar 1) Konutlar Özel kullanıma hitap eden temel barınma ihtiyacı için yapılmış her türlü emlağı kapsar.Kiralama, satma ve devredilme özellikleri de bulunan konutlar pazar payı önemli olan ve sektöre hızlanma kazandıran ürün şeklidir. 2) Ticari Amaçlı Emlaklar Ticari amaçlara yönelik alım satımı kiralaması yapılan emlak türleridir.Özellikle emlağın yatırım özelliği ve değeri ön plandadır.Ticari amaçlı emlaklar için bu özellik önem arz etmektedir.Bu açıdan bakıldığında konutta ticari amaçlı olabilmektedir. Değiş tokuş işlemlerinin olduğu durumlar da ticari amaçlı emlaklar sınıfına girer. 3) En