Ana içeriğe atla

DAP izmir projesinin ozellikleri ve teknik bilgileri

İzmir, Ege'nin incisi ve Türkiye'nin en büyük üçüncü şehri olarak hem yaşamak hem de yatırım yapmak için cazip bir lokasyon. Bu nedenle, İzmir'de konut projeleri geliştiren pek çok firma bulunuyor. Bu firmalardan biri de DAP Yapı, 2005 yılından beri sektörde faaliyet gösteren ve farklı mimari konseptleriyle dikkat çeken bir marka.

DAP Yapı, İzmir'de şu ana kadar iki proje hayata geçirdi: DAP Çeşme ve DAP Mavişehir. Bu projeler, İzmir'in en güzel sahil bölgelerinde yer alıyor ve deniz manzaralı, lüks ve konforlu yaşam alanları sunuyor. DAP Çeşme projesi, Çeşme'nin merkezinde 14 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükseliyor ve 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleriyle 120 konuttan oluşuyor. DAP Mavişehir projesi ise Karşıyaka ilçesinin Mavişehir mahallesinde 13 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ediliyor ve 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle 208 konuttan meydana geliyor.

DAP Yapı'nın İzmir'deki en yeni projesi ise Bornova'da Atatürk Stadı'nın hemen yanında yükselen DAP İzmir. Bu proje, 31 ve 32 katlı iki blokta 707 konuttan oluşuyor ve stüdyo, 1+0, 1+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuyor. Projede her daireye ait bir balkon bulunuyor ve eşsiz körfez manzarasıyla özel bir seyir keyfi sağlıyor. DAP İzmir projesi, İzmir'in 8 bin 500 yıllık tarihinden esinlenerek kentin mimari dokusunun modern bir yorumu olarak tasarlanmış. Projede müzik odalarından sanat galerisine, moda ve tasarım kütüphanesinden farklı birçok sosyal alana kadar özel ayrıntılar yer alıyor. Ayrıca proje, metro, çevreyolu ve tramvay hattı gibi çok yönlü ulaşımın yakınında bulunuyor ve yatırımcılarına büyük zaman avantajı sağlıyor.


DAP Yapı, İzmir'de hayata geçirdiği projelerle hem bölgenin hem de ülkenin kalkınmasına katkıda bulunuyor. Firma, kalıcı değerler, sembol eserler ve yenilikçi mimari anlayışıyla İzmir'in güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor.

DAP İzmir'de ki mülklerinizi en doğru fiyattan satmak ve kiralamak için benimle iletişime geçmeniz yeterli. Mülklerinizi ücretsiz gayrimenkul değerlemesi yaparak, piyasa fiyatını öğrenin. Profesyonel gayrimenkul pazarlaması ile hızlı ve profesyonel çözümler ile tanışın. 

Yorumlar

Latest Posts

Merkezi İş Alanı Ne Demek? Mia'nın Açılımı Nedir? Mia Özellikleri Neler?

Mia'nın Açılımı Büyük kentlerde, kent merkezlerinde ticaret yoğunluğunun olduğu bölgelere,  Merkezi İş Alanı kısaca Mia denilmektedir. Bu bölgelerde genellikle plazalar, ofisler, rezidanslar gibi yapılar yer alır. Kent merkezinde yer alan Merkezi İş Alanları, ulaşım açısından da kolay ve merkezi bir konumdadır. Merkezi İş Alanı (MİA) , sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu alanın tanımı, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne göre düzenlenmiştir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'nde Merkezi İş Alanı şöyle tanımlanmıştır : "İmar planlarında yönetim, sosyokültürel ve ticari amaçlı yapılar için ayrılmış bölgedir. Bu bölgede büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel eğitim ve özel sağlık tesisleri ve benzeri yapılar yapılabilir." Merkezi İş Alanlarında genel olarak yapılaşma fazladır. Bu alan aynı zamanda kentteki en yükse

Binaları Hasar Gören Depremzedelerin Merak Ettikleri Sık Sorulan Sorular

 7269 Sayılı Kanun Kapsamında Muhtemel Soru Ve Cevaplar 7269 sayılı olarak geçen kanunun tam adı " Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun" olarak geçer. Bir başka değişle Afet (Deprem) kanunuda denilebilir. Bu kanuna göre yapılan hasar tespit çalışlarında en sık karşılaşılan soru ve cevaplar şöyledir: 1) Hasar tespit çalışmaları hangi kurum koordinesinde yapılmaktadır? Hasar tespit çalışmaları AFAD adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılmaktadır. Çevre Şehircilik Bakanlığı/İl Müdürlüğü bu çalışmalarda Belediyeler, Karayolları, DSİ gibi kurumlardan da teknik personel desteği almaktadır.   2) Hasar tespit çalışmaları ne amaçla yapılmaktadır? Nakdi yardım, geçici barınma yardımı, kalıcı konut yardımı vb. yardımların hangi afetzedelere, ne ölçüde yapılacağına karar vermek için hasar tespit çalışmaları yapılmaktadır.   3) Binaların hasar durumları nasıl belirlenmektedir? Bu konuda eğitim almış,

Kaç Çeşit Emlak Türü Vardır? Neye Göre Ayrılır?

Gayrimenkul sektöründe emlak çeşitleri beş başlık altında toplanmaktadır. Bu sınıflandırma yapılırken tüketici beklentileri, gayrimenkülün özellikleri, yatırım fırsatları, yasal zorunluluklar ve diğer etmenler dikkate alınmaktadır. Şu şekilde sınıflanırlar :  Konutlar Ticari Amaçlı Emlaklar Endüstriyel Amaçlı Emlaklar Tarıma Yönelik Emlaklar Özel Amaç Teşkil Eden Emlaklar 1) Konutlar Özel kullanıma hitap eden temel barınma ihtiyacı için yapılmış her türlü emlağı kapsar.Kiralama, satma ve devredilme özellikleri de bulunan konutlar pazar payı önemli olan ve sektöre hızlanma kazandıran ürün şeklidir. 2) Ticari Amaçlı Emlaklar Ticari amaçlara yönelik alım satımı kiralaması yapılan emlak türleridir.Özellikle emlağın yatırım özelliği ve değeri ön plandadır.Ticari amaçlı emlaklar için bu özellik önem arz etmektedir.Bu açıdan bakıldığında konutta ticari amaçlı olabilmektedir. Değiş tokuş işlemlerinin olduğu durumlar da ticari amaçlı emlaklar sınıfına girer. 3) En